Glad alla ♥-dag

Idag är det Alla ♥-dag som ni säkert redan vet. Jag har vart i skolan och blivit bjuden på chokladhjärtan och kramar och många som sagt “Glad alla ♥-dag”. Det är så mysig stämning på denna dag och alla är trevliga mot varandra, jag älskar det! Även fast jag inte är i ett förhållande tycker jag inte att jag är “ensam på alla ♥-dag”. För mig betyder denna dag något helt annat: att vara med sina nära och kära, kompisar, syskon, föräldrar eller släktingar. När jag och Natta kom hem från skolan hade mamma gjort pannkakstårta med alla sorters olika frukter och bär som var supergod och det var så gulligt av henne. Natta och jag köpte några cerise-rosa rosor och en ask med gelehjärtan till henne som vi ska mumsa på till en mysig film ikväll.

Ha en fortsatt kärleksfull alla ♥-dag

IMG_0653_1 IMG_0660_1 IMG_0662 IMG_0673_1IMG_0677_1

You may also like

1 Comment