2019

Och så var 2019 redan här… Det är galet hur snabbt tiden går, eller, snarare ett år går. Det känns som att jag tog studenten för bara några månader sedan, men det har snart gått två (!!) år sedan dess.

2018 var ett bra år för mig, iallafall de första 2/3 av året. Jag tog äntligen mitt körkort, fick ett nytt jobb, fyllde 20, spenderade sommaren tågluffandes genom delar av Europa och flyttade ihop med mitt P. Det var också ett tufft år mot hösten med en del självtvivel och stress mot slutet av året. Jag glömde bort allt som jag jobbat så hårt på med mig själv bara ett halvår tidigare och när jag skulle ha prioriterat att göra sådant jag mår bra av och vill göra, blev det mer av sådant som stressar mig istället.

Jag tror inte på nyårslöften, och har heller inte avlagt några, men jag har en hel del mål inför 2019 som jag hoppas uppnå under årets gång. 2019 har potential att vara ett riktigt bra år – det handlar bara om hur en väljer att se det som inträffar eller inte inträffar en under året. Hur en väljer att reagera eller, ibland, väljer att inte reagera på sådant som inträffar. Något som jag fortfarande håller på att lära mig. ☾

You may also like