19 år sedan

Såååå, idag fyller du år Natta. Du ville ha en födelsedagshälsning, så här får du en:

Du vet nog redan hur mycket du betyder för mig, mycket iallafall. Du gör mina dagar gladare och bättre (oftast iallafall) och jag är så glad att just du är min storasyster. Du känner mig bättre än alla som känner mig och vet hur du ska få mig att skratta och må bättre när jag är nere. Jag hoppas att du känner likadant på den fronten, annars får vi jobba på det. 😉 Du är min “singing-mate”, shopping buddy och min “partner-in-crime”.

Våra “dans sessions” (som den vi hade idag) är bland det roligaste jag vet. Ditt “storrökar” skratt är det härligaste skratt jag vet och bara jag tänker på det gör att jag tänker på alla våra minnen ihop. Som t.ex. när vi var i SF på Nordstrom och vi stängde oss ute ur provrummen med enbart lite kläder på oss, haha smartasses…

Enough of the cheesy stuff… Det jag vill säga är: Grattis på födelsedagen Rooka, hoppas dagen varit så bra som du hoppats!

2003 – 2013

PicMonkey Collage

 

You may also like

1 Comment