We don’t even have to try, it’s always a good time

I tisdags åkte mamma, Natta och jag till Södersved, (Igen, hehe…) och mötte upp Maya, Louise och William, (familjekompisar). Först badade vi ett tag, sedan spelade vi volleyboll och efter badade vi ännu mer! Jag är jättestolt över mig själv eftersom att jag hoppade från trean TRE gånger, i hopptornet alltså. 😉 När jag först stod där var jag jätterädd, och sedan när jag väl hoppade skrek jag jättehögt, (Det var lite pinsamt om jag ska vara helt ärlig!) och när jag kommit ner i vattnet, kom jag så långt under vattnet att jag nästan inte kom upp, (Och min bikiniöverdel ramlade av…)! När jag väl kom upp gapskrattade alla åt mig och så trodde de att jag hade drunknat! Haha! 😀 Det började regna lite senare på dagen så då fick vi åka hem till oss. Vi “barn” gick ut och plockade hallon till en icke bestämd efterrätt som tillslut blev vaniljglass med färska hallon! Innan middagen satt alla vid matbordet och vi pratade om allt ifrån Nathalie och Louise’s student till vilka filmer vi har sett. Vi åt middag och efterrätt och vi “barn” gick ut och spelade Princess och “lekte” i parken! Runt tio på kvällen åkte de hem till sig! Det var en lyckad och rolig dag, nästan som en skrattfest eftersom att vi skrattade så mycket! Jag tror att alla hade det jättetrevligt, det hade iallafall jag. :)
Puss & Kram

20120802-101036.jpg
Louise, jag och William.

20120802-101123.jpg
Vi spelar volleyboll.

20120802-101207.jpg
Natta på trean i hopptornet och William på tvåan.

20120802-101438.jpg
Efterrätt :)

You may also like