Stockholm Marathon 1/6-12

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Idag har varit en rolig och trevlig, men utmattande dag. Vår klass har varit med som funktionärer på Stockholm Marathon idag. :) Vi samlades i Slussen vid ca 13:30 och sen bar det av mot Stockholm Stadion. Vi var där och städade, men tack vare vädret, (som inte har varit det bästa) gjorde att det inte var så mycket folk där som kunde skräpa ner. Vädret har som sagt inte varit det bästa, är blöt fastän jag har en undertröja, t-shirt, fleece och regnjacka… Men det har varit mysigt också. Vi har suttit i en varm källare och ätit mat och druckit jättemycket Orangina. Jag drack TRE stycken och fastän jag har gått på toa är jag jättekissenödig!! 😉 När jag kommer hem ska jag ta ett varmt bad och äta varm hemlagad pizza direkt från ugnen! :) Ha en trevlig kväll!
Puss och Kram

image

image

image

You may also like