Snow White And The Huntsman

Igår kväll hyrde vi “Snow White And The Huntsman” som är en “modernare” version av sagan. Genren är action/fantasy film från mitten av året med bl.a. Kristen Stewart, (Snow white) Charlize Theron, (the queen) Chris Hemsworth (the huntsman) och Sam Claflin (the prince). “Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare, utsänd för att döda henne. Prinsen ansluter till ensemblen som länge varit förtrollad av Snövits skönhet och makt.” Jag hade inte så höga förväntningar på filmen då jag var skeptisk till hela konceptet med att göra om en sådan saga. Och då jag inte kunde tänka mig Kristen Stewart i någon annan film än Twilight. Dock så hade jag så fel! Filmen är bland de bästa jag sett och den får utan tvekan 5/5 toasters!! Filmen ska inköpas nu i mellandagarna också! När jag ändå tipsar om filmen kan jag också passa på att tipsa om en låt som är med filmen. Breath Of Life – Florence + The Machine. Superbra låt som också den får 5/5 toasters! Se filmen och lyssna på låten säger jag bara!!
Snow White And The Huntsman trailer


Breath Of Life – Florence + The Machine

You may also like