Skola + shopping + fika + slappa

Idag har varit en bra dag! Jag verkligen ÄLSKAR fredagar, den bästa dagen på hela veckan!!!! :) Efter skolan hade jag sång och efter sången tog jag bussen till Slussen. Där mötte jag upp Natta och sen gick vi mot Götis. Där var vi inne på lite olika butiker bl.a. Monki och H&M. På Monki köpte jag en orange kuvertplånbok och på Hennes köpte Natta en byxdress! :) Natta och jag gick till ringen efter det och fikade. Hallonpaj med vaniljsås och smakis/cola! :) Mums! Sen åkte vi till Forum en snabbis, mest för att jag behövde gå på toa… Hehe…. 😉 Aja, nu ska jag iallfall slappa och mamma tvingar mig att rensa ut garderoben…. :( Boring! Imorgon ska vi till IKEA, min favoritbutik i hela världen!!! Ha en trevlig fredagskväll och mys mycket! :)
Kram

image

image

image

image

image

You may also like