San Francisco – Dag 4

Dag 4

Dagen började med att vi tog spårvagnen (Lite cool fakta: alla deras spårvagnar kommer från olika länder bl.a. Australien och Italien) till Haight Ashbury eftersom att pappa så gärna ville se hippiekvarteren på nära håll. Återigen så var det strålande sol och varmt så Natta och jag köpte varsin stor bägare med Ben & Jerry glass (i en B&J BUTIK!) och eftersom att det kommer från USA har de ca 100 olika smaker att välja mellan och som den jordnötssmörs tönt jag är valde jag smakerna “Banana Peanutbutter” och “Chocolate Peanutbutter”, hihi!

IMG_0988

Vi strosade runt där ett tag och jag lyckdes hitta en liten svart väska med en guldrosett och guldnitar på som jag ÄLSKAR! Mami och Papi hittade en matmarknad där det köpte sushi och baguette som vi sedan satt och mumsade på i solen på en gräsplätt i Golden Gate Park (som ligger precis nedanför Haight Ashbury). Ren glädje. Vi tog sedan kabelbussen till det japanska området men det var inte så mycket att se så vi åkte till hotellet fräschade upp oss och tog kabelspårvagnen (för första gången!) till Fishermans Wharf. Jag, Natta och Papi hängde utanför på kabelspårvagnen och det var super kul, fast lite läskigt, fast i varje backe höll Mami i mig så att jag inte skulle ramla av, haha.

IMG_0999 I Fishermans Wharf köpte jag ett par Levi´s Bootcut jeans och en vinröd t-shirt som det står “San Francisco” på. Vi strosade runt där tills det blev kväll, tog kort på sjölejonen och åt middag på en restaurang som heter “Cioppino´s”. Jag åt pasta med vitlök och musslor och det var seriöst det godaste jag NÅGONSIN ätit!! Kvällen avslutades sent med en tur med kabelspårvagnen tillbaka till hotellet.

IMG_1003IMG_1012 IMG_1008 IMG_1005 IMG_1021

You may also like