Prov + Konsert + Helg

Jag vill börja det här inlägget med att be om ursäkt. Jag har tänkt skriva så ofta jag kan och varje dag om det går. Men det här tre senaste dagarna har jag haft fullt upp med skolan,  rep inför Vårkonserten och själva Vårkonserten som var igår kväll vid 19.00. Så, nu har jag bett om ursäkt! 😉

Just nu sitter jag och pluggar svenska eftersom att vi har läxförhör imorgon. På måndag har vi spanskaprov, tisdag: teknikredovisning och torsdag: matteprov. Man skulle kunna tro att vi inte skulle ha fler prov den här terminen, men neeeej…… :( Känner mig lite stressad eftersom att det inte finns mycket tid till plugg i helgen. Imorgon: Skola, sång, kommer hem 14:30, 17:00 Josse m. familj kommer på middag. Lördag: Passa Wille o Mille och sova över hos dem. Söndag: Åka hem I TID, ca 12:00, och plugga, plugga, plugga!!!!, fira Mors dag och fira pappa i förskott, åka till restaurang i stan ca 17:00 och fira päronen! :) Puh! Mina helger brukar aldrig vara så här fullspäckade!

Igår hade vi ju Vårkonsert! Det gick mycket bra, men det var lite nervigt som vanligt. Jag var lite extra nervös eftersom att jag lånade Nattas svarta kilklackar som jag inte gått så mycket i…. Men det gick bra och jag kände mig lite extra fin med dem på! Dock så var mina fötter lite döda efter, men det var det värt! Jag hade också på mig min mormors vitbroderade klänning från 60-tal skulle jag tro. :)

Nu ska jag sluta plugga för ikväll och titta på Eurovision! Heja, Loreen! 😀

Kram

You may also like