Plugg, plugg och mer plugg

Camera Effects-1337436971578

Ja, rubriken säger väl det mesta… Jag sitter framför datorn och pluggar. Jag har sedan klockan tolv läst en bok som heter “Spelar död” (tro mig, det var inte jag som valde boken) och två timmar senare är den ÄNTLIGEN slut!!! Vi har läst den på svenska lektionerna och ska egentligen vara klara med den på fredag, men när jag ändå hade tid passade jag på att läsa den. Man ska ju alltid ge saker en chans, som till exempel i mitt fall där vi skulle läsa den här boken. Först tänkte jag: Nej, nej ,nej, nej! Jag vill verkligen inte läsa en bok som skolan har valt. 1. På något sätt lyckas lärarna alltid välja de tråkigaste och de mest dåliga böcker som någonsin har skrivits! 2. Lärarna vill plåga oss! 3. Lärarna tycker att man ska läsa olika sorters böcker, och när typ hela klassen skriker nej!, då säger de alltid ge boken en chans!  4. Jag gav boken en chans och…. NEJ! Så, nu har jag fått avreagera mig! :) Idag har varit en ganska händelselös dag…. Det är lördag men det känns som söndag, och jag antar att det är bra eftersom att det blir som en extra dag om ni förstår vad jag menar? 😉 Nu ska jag gå ut på balkongen för att fortsätta plugga fysik. Vet inte hur jag ska få in det i skallen! Saker som elektronskurar och parallellkopplingar… Har ni något bra studieteknikstips?

Kram

 

You may also like