Nyårsafton

IMG_0201IMG_0199-001IMG_0205IMG_0203-001IMG_0206-001Nyårsaftonskvällen börjades med en mycket god nyårsmiddag gjord av till mesta dels av papi. Den bestod utav lamm, med potatisgratäng och trattkantarellsås. Till förrätt (gjord av mami) blev det “Toastskagen” som är min absoluta favorit förrätt! 😉

IMG_0208-001Fina papi var nöjd med maten och snygg i sin nya lila skjorta (syns inte att den är lila, lol).

IMG_0225-001Jag och mami. ♥ Efter middagen satt vi i vardagsrummet och väntade in tolvslaget med mysiga filmer och julgodis.

IMG_0242-001När klockan slog tolv och Jan Malmsjö höll sitt välbekanta nyårstal: “Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten mot rymdens norrskenssky och markens snö; det gamla året lägger sig att dö . . . Ring själaringning över land och vatten!”, skålade vi glatt med cider. Det kändes konstig och ledsamt att 2012 var slut… Det har varit något speciellt och annorlunda med det här året, jag kan inte beskriva det, men det var så det kändes.

IMG_0247IMG_0254Sedan gick vi ut på balkongen och tittade på fyrverkerierna en stund. Jag försökte få åtminstone EN bra bild med systemkameran, men det var nästan helt omöjligt… 2013 känns iallafall än så länge rätt så bra, och jag känner på mig att det kommer fortsätta så. Jag har lovat mig själv att jag verkligen inte får plugga ihjäl mig, eller stressa upp mig så mycket som jag vanligtvis gör, och tror att det faktiskt kommer att gå. I år kommer jag vara med om många roliga saker som bl.a. åka till San Francisco nu i februari med familjen, praoa, fylla 15 år (!!) och i slutet av sommarlovet åker jag med klassen till London!! :) Det här året kommer bli sååååå bra vänner! Gott nytt år!

You may also like