Lugnet före stormen

Mamma, pappa, Natta och jag är sedan i lördags i Halmstad. Eller, rättare sagt en bit utanför Halmstad, nästan i Tylösand. Iallafall, så tänkte jag berätta om något “spännande” som hände Natta och mig. Vid klockan 6 gick hela familjen på en kvällspromenad till Tylösand hotell och lite längre. På väg tillbaka till stugan som vi hyr, började vi gå en annan väg tillbaka, men Natta och jag bestämde oss för att gå längs stranden tillbaka. Vi gick längs stranden och lyssnade på musik och pratade. Det var väldigt blåsigt, men soligt. När det bara var ca 100 m kvar av stranden, (efter stranden går man uppför lite sanddyner och efter det är det ytterligare 100 m kvar till stugan) kom vi till en stor vattenpöl som inte gick att gå runt. Så vi gick i den, jag hade gympadojor och Natta var barfota, men när vi nästan kommit över upptäckte vi att den var djupare än vi trodde. Så när jag skulle gå över den, sjönk jag ner och blev väldigt blöt… Så vi gick uppför några sanddyner som låg en bit bort, i hopp om att komma till stugan. Det visade sig dock att det inte fanns någon stig tillbaka utan bara högt och vasst gräs, som inte gick att gå barfota i. Vi gick upp på en sanddyn, det började blåsa rejält med sand så vi såg typ ingenting och jag gled ner i en av sanddynerna, medan Natta gick åt andra hållet. Jag fick, helt ärligt, klättra upp för sanddynen och kom upp på andra sidan där Natta inte var. Så då gick det ett tag innan vi hittade varandra igen och efter det gick vi bredvid alla sanddyner för att komma till stigen. När vi väl visste hur vi skulle gå, stack jag mig på något i gräset och så började min stortå blöda. Såklart… Vi hittade iallafall till stigen och fick två samtal från mamma och pappa, som undrade var vi var någonstans. Vi kom ut på vägen och vara ca 5 min från stugan, när det börjar ösregna. Vilket resulterar i att vi springer längs bilvägen, barfota, jag med en blödande tå och dyngsura. Måste också tillägga att en sträcka som normalt sett tar ca 20 min, tog oss 60 min… Ett riktigt äventyr! :)
Puss & Kram

20120717-223423.jpg

20120717-223429.jpg

20120717-223434.jpg

20120717-223441.jpg

20120717-223445.jpg

20120717-223449.jpg

You may also like