Just another day….

P1030204

Kom hem från skolan för ca en timme sedan och har bara tagit det lugnt. Nu ska jag plugga fysik och engelska eftersom att vi har prov och läxförhör imorgon :( Men nästa vecka har vi inte så mycket i skolan: några redovisningar. Förlåt, för att jag inte skrev något igår. Jag var jättetrött och hade jättemycket att plugga, så jag orkade helt enkelt inte blogga. Igår var en ganska dålig dag med några små ljusglimtar ibland, bl.a. att Lotta och jag var på Friskan & Svettan och tränade! :) Jag funderar på att kanske börja gå ut och jogga när jag har tid och när det är fint väder, lite frisk luft + träna = :) Igår sökte jag in för ett solo till låten “Fragile” på musiken, men jag tror verkligen inte att jag får solot för det gick jättedåligt… Igår provade jag lite kläder från mammas garderob, tänkte skicka med lite bilder på dessa ikväll :) Idag var varit en bra dag med skoj och skratt 😉 Det enda dåliga var väl att vi hade matteprov, men det blev också en bra sak eftersom att det gick väldigt bra! Nu måste jag plugga!
Kramar

Hade ingen ny bild, så det fick bli en från skolavslutningen i 6:an.

You may also like