I miss you

Just nu sitter jag i en BLÅ soffan i ett i stort sett BLÅTT rum hemma hos Josse och Calle. Notera det BLÅA i texten… Jag är alltså hemma hos min storasyster som älskar just BLÅTT. Typ allt är BLÅTT, men inte på ett negativt sätt utan på ett mysigt sätt :) Hur konstigt är inte detta inlägg…? 😉 Iaf, så är jag hemma hos dem för att vi har “Operation Dagsverk” i skolan imorgon för att samla in pengar till en skola som vår skola har i Orissa, Indien. Jag ska alltså jobba hos Calle i några timmar imorgon, istället för att gå i skolan :) Jag är lite nervös, men det ska nog bli kul! En lite random fråga: Någon som kan några fina citat och vill dela med sig av dessa? Vid halv tre i eftermiddags lämnade pappa och jag Natta vid Centralen eftersom att hon ska på studieresa med klassen. Just nu sitter hon nog på tåget till Malmö och på kvällen byter de tåg i Malmö till ett sovtåg mot någonstans i Polen. Saknar henne redan… <3 Natta: Om du läser det här…. KOM HEM!!!!! 😉 Jag vet att du inte ville att jag skulle lägga upp den här bilden på dig, Natta, men den är superfin och jag saknar dig!! <3

I miss you

 

 

 

 

 

 

 

 

I miss you, sis! <3

You may also like