I´ll never let go

Titanic2

Sitter framför datorn och pluggar/surfar. Som ni kanske redan har förstått på de två tidigare inläggen så har jag fastnat för Titanic (alltså filmen). Den är så bra och sorglig… Har pluggat spanska nu ett tag och så kände jag att jag ville lyssna på instrumentalmusik så jag sökte på “Titanic soundtrack”, på Spotify och då hittade jag hela soundtracket! :) Så nu har jag pluggat och samtidigt typ halvgråtit…. 😉 Jag förstår inte VARFÖR han måste dööö!!! De älskar varandra så djupt och villkorslöst och Rose tänker lämna sin fästman för att vara med Jack och då måste han gå och dö?! Fast det förstås…. Han dör ju för att han älskar henne och vill att hon ska överleva…. Och det sista hon säger till honom är så fiiiint: I´ll never let go, Jack. I promise. I´ll never let go. <333 Åhhhh, det är nog den bästa och finaste kärlekshistorien som någonsin gjorts…. Är jag lite överdriven?? Det kanske jag är….. Nu måste jag sluta vara så töntigt käääär (<333) i Titanic och plugga! 😉

Kram

PS. SE DEN! DS.

Är det någon som har sett den? Och i så fall, vad tycker du?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trailern finns att se här nedanför :)

 

You may also like