fy fan va du är bra

Du har tagit studenten, för du har tagit studenten, för du har tagit studenteeeen, fy fan va du är bra!!

Idag tog min kära syster studenten efter att ha kämpat och slitit i flera år. Blandade känslor rådde i både mig och studenten själv, enligt Natta var hon både så otroligt lycklig och glad men samtidigt ledsen över att lämna det bakom sig. Själv var jag mest känslosam, lite gråtfärdig (men tillät mig inte att gråta), och så glad för hennes skull. Mamma, pappa, jag, min kusin Malena och hennes dotter Mikaela samt Josse & Co. var med vid utspringet men senare vid mottagningen kom fler släktingar och nära vänner. Vi hängde mini-champagneflaskor, gosedjur och tonvis med blommor kring hennes hals efter utspringet och strax därefter var det dags för henne att gå igen då hon skulle åka flak. M, P och jag åkte hem och fixade i ordning lokalen där vi skulle ha mottagningen (med hjälp av Josse och Nellan). Sedan kom gästerna som bestod utav allt från nära grannar till familjevänner och släkt. Det var riktigt trevligt att träffa alla, då några inte bor Stockholmsområdet och jag bara träffat några en gång var det som en hel släkträff. Under kvällen bjöds det på vackra tal om Nathalie som liten och ett mycket roligt och fint bildspel som Josse och Calle satt ihop med bilder under Nattas 18 levnadsår (med sambamusik i bakgrunden måste tilläggas). Det var en bra dag med mycket glädje i luften.

Natta, jag vill bara att du ska veta hur stolt  jag är över dig och över hur mycket du har kämpat under dessa år. Jag tror, som de allra flesta redan sagt, att du kommer att klara dig bra i livet, du har stor potential och är mycket ödmjuk och trevlig som person. Du är den bästa och finaste syster någon skulle kunna tänka sig, och jag kan säga med största ärlighet att jag är lyckligt lottad som har dig som storasyster. Grattis till studenten, det är du guldvärd! Jag dig

Utspringet

IMG_2007

Natta

IMG_2016Glad student

IMG_2055

 

IMG_2067Natta & jag

IMG_2023

Josse

IMG_2082

Far & dotter

IMG_2093

 

IMG_2063Yrla

IMG_2104

Wille & Mille

IMG_2116

 

Maya & Malena

IMG_2109

Elisabet

IMG_2131

Karin, Sinika & “Tant” Greta

IMG_2142

Louise

IMG_2157

 

IMG_2077Milton & Yrla

IMG_2204

Ingrid & Roy

IMG_2226

Josse & Nellan

IMG_2187 IMG_2192

Truls

IMG_2144

Barnen

IMG_2220
Grattis!

IMG_2070

 

You may also like