Don´t you ever say i just walked away

10566492

Kikar in för att berätta att jag lever… Det har varit rätt mycket i skolan under veckan, (för att inte tala om nästa vecka) så uppdateringen har och kommer att vara dålig. Jag har pluggat hela dagen, med undantag för en kort paus för att få en nypa frisk luft, har inte fotat något sedan London så det var efterlängtat.
Nästa vecka kommer jag inte att ha något liv, fyra prov (varav en är debatt *ångest), en inlämning och orientering i Hellas… Och jag som, för några inlägg sedan, sa att jag kände att jag hade alla förutsättningar i världen att få bra betyg… Karma, haha! Snart kommer iallafall Natta hem med Ben & Jerry´s och så ska vi hyra någon mysig film, måste bara plugga någon timme till först… Hoppas iallafall att ni har en  mysig lördagskväll, och en fortsatt trevlig helg♥
 

You may also like