Bara två dagar kvar

Bara två dagar kvar till sommarlooooov!! Längtar så sjukt mycket, samtidigt som jag inte vill sluta åttan för det innebär att jag närmar mig nian… Knäppt att jag tänker så, jag vet, men allt verkar vara så jobbigt i nian med nationella proven och allt. Jaja, jag får helt enkelt ta det som det kommer, för den här sommaren ska jag verkligen njuta av. Med två resor inom Sverige och en London-resa med klassen (!) inplanerad känner jag på mig att denna sommar kommer bli hur bra som helst!

Men först ska jag bara jobba några timmar imorgon och fira med Natta som tar studenten imorrn! Kan inte fatta att hon redan går ut, det känns som att det bara var några månader sedan hon gick i nian och jag i femman… Tiden har verkligen flugit förbi de senaste åren. Anyways, nu ska jag duscha och fixa i ordning inför morgondagen.

xx

Bild tagen av mig i San Francisco

IMG_0716

You may also like