…and im feelin´ good

Har varit uppbokad hela helgen, men gud var kul det har varit! I fredags var jag hemma och tog det lugnt, sedan på lördagen åkte jag till Boo för att gå på Elsas konfirmation. Hela kyrk-grejen kändes ganska lång, men efteråt var det supermysigt, då vi åkte hem till Elsa och åt lunch, pratade och fikade. Tack Elsa för att jag fick komma!  Kvällen bestod utav ESC hemma i soffan och jag måste säga att jag faktiskt hejade lite i smyg på Danmark.

På söndag förmiddag var jag hemma, men på eftermiddagen åkte jag hem till Ronja som höll i Afternoon Tea för hela klassen, för att tagga inför London. Det var så kul och jag inser verkligen vilken tur jag har haft som har hamnat i en så bra klass! Vi åt scones, cupcakes, toast och drack te medan vi svarade på frågor angående “vem i klassen som kommer göra vad i London?”. Efter det gick några och badade inklusive mig själv. Fattar inte att jag gjorde det när det var 14 grader i vattnet, dimma och allt, men nu är alltså första doppet för i år gjort! När det började bli kväll gick vi tillbaka till Ronjas hus, satt i vardagsrummet och spelade gitarr och sjöng för fulla halsar. Något jag verkligen inte ångrar – att jag började i musikklass.

Bild från i söndags, tagen av Elsa.

20130521-171040.jpg

You may also like